دکمهها، وضعیت (states) و لایهها و Trigger در Storyline
عناصر تعاملی در Storyline بخش سوم : دکمهها ، لایهها، راهاندازها ( Button, Layers and Triggers)
برای ساختن محتوای تعاملی، لازم است با چند ابزار کاربردی دیگر در این زمینه آشنا شویم. اسلایدهای ما زمانی حالت تعاملی بالاتری خواهند داشت که عناصر تعاملی دکمهها، وضعیتها (States)، لایهها و Triggerها را درک کنیم.
آنچه لازم است در مورد States بدانید:
هر شیئی که روی اسلاید قرار میدهید چندین وضعیت دارد. برای تغییر از یک وضعیت به وضعیت دیگر نیاز به عملی دارید که این تغییر را راهاندازی (trigger) کند.
برای مثال، دکمهها معمولاً یک حالت نرمال دارند. زمانی که ماوس را روی آن نگه میدارید. ظاهر آن میتواند تغییر وضعیت دهد. با کلیک روی آن باز میتواند وضعیت دکمه تغییر کند.
وضعیت دکمه بر اساس راهاندازی یک عمل مانند نگه داشتن ماوس یا کلیک کردن دکمه تغییر می کند. قدرت Storyline در این نکته نهفته است که شما به دکمه های تعاملی محدود نیستید و هر شیئی که روی اسلاید قرار بگیرد میتواند چندین وضعیت داشته باشد که با استفاده از عمل کاربر راه اندازی می شود.
لایهها:
لایهها همانند برگههایی هستند که روی لایه اصلی اسلاید قار گرفته و بسته به تنظیمات شما می توانند شفاف باشند (لایه اصلی در زیر آن ها مشاهده شود) یا تیره (لایه اصلی مخفی شود) لایه های اسلایدها در بالای اسلاید قرار گرفته و شما با استفاده از اعمال trigger می توانید آن ها را نمایش داده یا مخفی کنید. برای مثال می توانید با کلیک روی یک دکمه لایهای را به نمایش درآوردید.
Trigger:
Triggerها اعمالی هستند که شما میتوانید به اشیای روی یک اسلاید نسبت دهید. در این ابزار، شما نوع عمل، شیئی که عمل روی آن صورت می گیرد، زمان انجام عمل و حتی شرایط انجام عمل را میتوانید مشخص کنید. برای مثال زمانی که دکمه ای را کلیک میکنید انتظار دارید که اتفاقی رخ دهد. این رخداد نیازمند Trigger است. یا زمانی که ماوس را روی متنی نگه داشتهاید میخواهید که مثلاً رنگ آن تغییر کند. هنگامی که تصویری کشیده و رها میشود نیاز دارید که بازخوردی به کاربر ارائه شود، همه اینها و موارد بسیار دیگر نیازمند trigger است.
توسط ابزارهایی که در این جلسه خدمت شما معرفی گردید شما میتوانید در storyline ، محتوای خود را تعاملیتر کنید. هر شیء میتواند شامل چندین وضعیت و هر اسلاید شامل چندین لایه باشد. و Triggerها امکان ایجاد اعمالی نظیر تغییر وضعیت و نمایش یا مخفی کردن لایه ها را میدهند.
البته Triggerها میتوانند بسیار بیشتر از تغییر و ضعیت یا نمایش و مخفی کردن اسلایدها کاربرد داشته باشند. که در آموزشهای بعدی انشاءا... به آنها خواهیم پرداخت.
- ۹۲/۰۹/۰۲
- ۱۰۷۱۲ نمایش