آموزش طراحی و ساخت بازی جدول کلمات متقاطع در Storyline
بازیهای آموزشی به دلیل دارا بودن ساختار تعاملی نقش بالایی در یادگیری و تثبیت آن در ذهن بچهها دارند.
آنچه در اینجا مورد نظر است پرداختن به جنبههای تئوریک و روانشناسانه نیست چرا که این امر بایستی توسط صاحبنظران مربوطه مورد بحث قرار گیرد. به جای آن شیوهی طراحی و ساخت یک بازی آموزشی را از صفر خدمتتان تقدیم میکنم.
اصولا آنچه به تجربه دیدهایم این است که بازیهای یادگیری یا درسی از لحاظ ساختار،تفاوتها و شباهتهایی با هم دارند. معمولا همهی بازیها یک چهارچوب طراحی ظاهری و یک چهارچوب تعاملی دارند. که برحسب نوع بازی میتواند تغییر کند.
عناصر مهم در طراحی بازی:
الف- جذابیت ظاهری: به هر میزان از جلوههای بصری بهجا و متناسب با بازی استفاده شود گیرایی آن برای کاربر بیشتر خواهد بود. در این بخش میتوان به جلوهای تصویری، انیمیشن و نوع فونت و جلوههای صوتی اشاره کرد.
ب- درستی عملکرد: یک بازی با طراحی خوب بایستی در مقابل کنشهای کاربر، واکنشهای مناسب از خود نشان دهد.
ج- درگیر کردن کاربر: درجه بالای تعامل در بازی باعث درگیر شدن بیشتر کاربر شده و در نظر گرفتن مشوقهای امتیازی و جوایز کاربر را در ادامه آن مصرتر میکند.
د- امکان دادن به کاربر در تشخیص و رفع اشتباهات خود: به بیان دیگر کاربر بتواند در صورت اشتباه ،کار ناقص خود را تکمیل کند یا فرصتی دوباره برای انجام بازی داشته باشد.
عناصر فوق را از دیدگاه تجربی نگریسته و از دید نظری بررسی نفرمایید.
در آموزشهای زیر با نحوهی طراحی جدول کلمات متقاطع آشنا خواهید شد. با این امید که مورد استفاده شما قرار گرفته و به یاد داشته باشید نظرات شما حتما در بهبود و ادامه آموزشهای اینجانب موثر خواهد بود.
- ۹۳/۰۲/۲۶
- ۸۸۶۲ نمایش
خیلی عالی ولی...
حیف نیست موضوع به این مهمی رو درچند دقیقه آموزش تهیه کردید ای کاش از بک صفحه ی خام شروع می شد وبه شکل کامل تمام موارد این بازی رو آموزش می دادید درسته که قبلا خیلی از این موارد رو آموزش دادید ولی توجه داشته باشید که چون همیشه با موارد گفته شده روبه رو نیستیم پس توی ذهن سپردن هم مشکله وباید دوباره به آموزش ها سربزنیم که خوب وقت گیره ای کاش مثل اموزش های دیگتون کامل این موضوع رو توضیح می دادید تا کاربر به همراه خودتون این بازی رو طراحی بکنه تا بهتر توی ذهنش باقی بمونه با تشکر