چالش هفتگی شماره 1: انیمیشن در محتواسازی
چالش هفتگی شماره 1:
از این هفته به بعد انشاءالله هر جلسه مطلبی تحت عنوان چالش هفتگی را در وبلاگ قرار خواهیم داد و هدف از آن تبادل ایدهها و قابلیتهای عزیزان بازدیدکننده در سراسر کشور است. طبعا تبادل ایدهها، مزایای فراوانی برای همه ما خواهد داشت و در ارتقاء سطح خلاقیت و تواناییهای ما مؤثر خواهد بود بنابراین از همه دوستان عزیز خواهشمند است در صورت داشتن توانایی نمونه کار خود را در مورد چالش هفتگی برای بنده ارسال فرمایند و یا در صورتی که توانایی قرار دادن آن روی وب را داشته باشند لینک آن را برای بنده ارسال فرمایند تا با نام خودشان در وبلاگ قرار گیرد و بازدیدکنندگان دیگر از آن ایدههای نو دریافت کرده و در مورد آن نظر یا پرسش خود را مطرح کنند.
نوع کار: کاری که ارسال می فرمایید مرتبط با موضوع هفتگی باشد و لزومی ندارد فایلی کامل یا موضوعی تمام را پیگیری کند بلکه میتواند یک اسلاید باشد و مرتبط با موضوع.
ابزارهای مورد استفاده : میتوانید از نرمافزارهای STORYLINE و POWERPOINT استفاده نمایید منتها فایل POWERPOINT را به STORYLINE منتقل کرده و از آن خروجی برای وب بگیرید.
موضوع این هفته: استفاده از قابلیتهای انیمیشن در جذابسازی محتوا است. طبیعی است که حرکت عنصری مهم در جلب توجه مخاطب است بنابراین استفاده مناسب و به جا از آن میتواند به کیفیت محتوای تولیدی کمک نماید.
در ادامه چند نمونه از کارهای تولید اینجانب که در آنها از انیمیشن استفاده شده، آورده شده است.
الف- بازی منطقی توازن: در این بازی در بخش State ها به اشیاء انیمیشن اعمال شده و زمانی که ماوس روی آن قرار گرفت یک دایره خط چین به صورت متحرک دور شکل قرار میگیرد.
ب- بازی جدول کلمات: در این بازی انیمیشنها در محیط پاورپوینت طراحی شده و به صورت ویدیو ذخیره شده و سپس وارد storyline شدهاند.
ج- بازی حافظه روشن شدن لامپ ها: در این بازی برای نمایش روشن و خاموش شدن لامپها از انیمیشنهای ورودی و خروجی در storyline بهرهگیری شده است.
د- بازی کلمه سازی: در این بازی از اعمال انیمیشن به تصاویر gif برای حرکت در مسیر استفاده شده است. همچنین با جابجایی زمانی و تاخیر به زمان سنج یک جلوه حرکتی داده شده است. برای حرکت ماشین نیز از انیمیشن بهره برده شده است.
ه- انیمیشن مسیر حرکتی: قابلیت اضافه شده در نسخه 2 دست ما را برای اعمال انیمیشنها و داشتن کنترل روی آنها با استفاده از تریگرها بازتر کرده است. نمونه کار زیر در دو اسلاید نشان میدهد که میتوان با استفاده از این انیمیشن حرکتهای پیوسته و مداوم را شبیهسازی کرد ونیز با استفاده از دکمه و ابزارهای دیگر کنترل انیمیشن را در مسیرها به دست گرفت.
ضمن تشکر از جناب آقای مهدی باغینی پور، لینک دو نمونه کار ایشون که با استفاده از انیمیشنها در Storyline تولید شده و برای بنده ارسال فرمودند آورده شده است.
- ۹۳/۱۰/۰۲
- ۲۳۴۴ نمایش